Bejelentés


Pictura in ulei/Olajfestmények Alegerea este a ta / Itt Ön választ


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Pictura in ulei pe panza
Aceasta pagina prezinta cateva lucrari creatie proprie si preproducere dupa pictori consacrati.

Picturile realizate de noi corespund 80-90% cu cele originale. Motivul: sunt lucrate manual si pot aparea diferente de nuante.
Pictura in ulei pe panza tratata: Lucrarile sunt executate manual in culori de ulei care asigura o rezistenta in timp indelungat a calitatii lucrarilor.
Pe aceasta cale pentru iubitori de arta incercam sa va prezentam citeva modele mai fregvent solicitate din categoriile ( clasice ,natura statica,impresioniste,religioase,flori,peisaje si altele.
Va puteti adresa si cu modele proprii dar in functie de model si dimensiune acceptam comanda la un pret din timp negociat .
Cum se arata si din pret aceste lucrari nu sunt inramate.Motivul :trasportul este mai sigur si nu in ultimul rand faptul ca difera gustul referitor la forma si culoarea de rama.(poate aveti deja pictura cu un model de rama anume sau culoare)

Preturile mentionate pe pagina NU contine taxa de transport(curierat,taxa postala,etc).

Cateva cuvinte despre intretinerea lucrarii(picturii): In primul rand doresc sa va mentionez NU se pune sticla in fata picturilor de ulei.Datorita variatiilor de temperatura se formeaza condenz care distruge panza ajungand pana la decojirea vopselei de pe panza pana la deformarea(intinterea)panzei.
Pictura inramata se pune pe perete daca este posibil putin inclinat in fata .Astfel se evita depunerea prafului si iluminatul din incapere nu creaza pete de reflexie de lunina in pictura.


Imaginile se pot mari in rubrica „Képgaleria” la fiecare categorie aparte cu dublu click pe imaginea dorita.Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!